Μάλαγα – Γκραν Κανάρια 89-76

Μάλαγα – Γκραν Κανάρια 89-76

Η Γκραν Κανάρια ηττήθηκε με 89-76 από την Μάλαγα, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τέσσερις πριν τον Παναθηναϊκό για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Η νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για την Γκραν Κανάρια,η οποία μετράει ήδη τρεις ήττες στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Η «πρωτάρα» της φετινής Euroleague ηττήθηκε το βράδυ της Κυριακής (14/10) από την Μάλαγα με 89-76.

Η ομάδα του Σαλβαδόρ Μαλδονάδο για ακόμη μια φορά δεν ήταν καλή και γνώρισε την ήττα δίκαια από την εξαιρετική Μάλαγα του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Χάιμε Φερνάντεθ με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο πρώην παίκτης Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού Γκιόργκι Σερμαντίνι με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ. Για τους φιλοξενούμενους ο Κλέβιν Χάνα με 12 πόντους και οι Τσάβι Ραμπασέδα και Έουλις Μπάεθ με 11 ξέφυγαν από την μετριότητα των υπολοίπων.

Την Γκραν Κανάρια πλέον περιμένουν δύο απαιτητικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της Euroleague, αρχικά απέναντι στη Μπαρτσελόνα την Τρίτη 16/10 εντός έδρας και εν συνεχεία την Πέμπτη 18/10 το ταξίδι στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ