Σφαιρόπουλος: «Να μάθουμε από αυτή την ήττα και να αντιδράσουμε»

Σφαιρόπουλος: «Να μάθουμε από αυτή την ήττα και να αντιδράσουμε»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την ήττα της Μακάμπι στο πρωτάθλημα Ισραήλ από τη Νες Ζιόνα και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να μάθουν από αυτό το ματς.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχασε από τη Νες Ζιόνα με ένα τρίποντο στο φινάλε χωρίς όμως να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης και προσπάθειας στην άμυνα, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως αυτή η ήττα θα είναι διδακτική ενόψει συνέχειας σε πρωτάθλημα και Euroleague.

«Συγχαρητήρια στη Νες Ζιόνα. Δεν αρχίσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε στο τέλος. Το ματς δεν κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, αλλά από την έλλειψη συγκέντρωσης και προσπάθειας στην άμυνα. Ξέραμε πως δεν είναι εύκολο να κερδίσεις σε αυτή την έδρα, γιατί η Νες Ζιόνα έχει παίκτες που αν τους επιτρέψεις να σκοράρουν, θα βρουν ρυθμό και μετά είναι δύσκολο να τους σταματήσεις. Θα μάθουμε από αυτή την ήττα για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Θα πρέπει να αντιδράσουμε μετά από αυτή την ήττα», τόνισε ο 51χρονος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ