Γουίλτζερ και Ρόμπερτς «πάτησαν» την Μπαρτσελόνα!

Γουίλτζερ και Ρόμπερτς «πάτησαν» την Μπαρτσελόνα!

Η Μάλαγα των δύο πρώην «ερυθρόλευκων» κέρδισε με 78-73 την Μπαρτσελόνα, η οποία την ερχόμενη Τρίτη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Σε κρίση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, ηττήθηκε εκτός έδρας με 78-73 από την Μάλαγα των Γουίλτζερ και Ρόμπερτς.

Οι Καταλανοί για μια ακόμα φορά παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς παρά την ήττα, πάντως, παρέμεινε στην πρώτη θέση με ρεκόρ 10-2, καθώς η Μπασκόνια δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Τενερίφης.

Οσον αφορά στο ματς που έγινε στην Ανδαλουσία, ο Κάιλ Γουίλτζερ ήταν εξαιρετικός και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 14 πόντους, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Ο επίσης πρώην «ερυθρόλευκος» Ρόμπερτς είχε 6 πόντους και ισάριθμες ασίστ. Από τους ηττημένους διασώθηκαν οι Χάνγκα και Κούριτς, οι οποίοι είχαν από 12 πόντους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Τρίτη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (18/12, 21:45).

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 37-34, 62-53, 78-73.

Δείτε μερικά βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ