Μένουν ελεύθεροι και βάζουν «φωτιά» στην αγορά!

Μένουν ελεύθεροι και βάζουν «φωτιά» στην αγορά!

Ξένη ιστοσελίδα παραθέτει τα πιο «ηχηρά» ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα συμβόλαια των οποίων είτε έχουν λήξει, είτε λήγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μεταξύ αυτών και οι Γιάγια Τουρέ και Ιμπραϊμ Αφελάι οι οποίοι πέρασαν από τον Ολυμπιακό.

«Καυτό» αναμένεται να είναι το μεταγραφικό «παζάρι» το προσεχές καλοκαίρι, καθώς μερικά από τα πιο «δυνατά» ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βγαίνουν στην αγορά.

Κάποιοι είναι ήδη ελεύθεροι, άλλοι έχουν συμβόλαια που τερματίζονται στο τέλος της σεζόν, ενώ υπάρχουν και αυτοί που η επόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία της συμφωνίας που έχουν υπογράψει.

Γενικότερα μιλάμε για ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά σύντομα και που για χάρη τους αναμένεται να «σφαχτούν» αρκετές από τα μεγαλύτερα κλαμπ της «Γηραιάς Ηπείρου».

Πάμε να δούμε τις σχετικές λίστες σύμφωνα με την ιστοσελίδα «squawka.com». Οι παίκτες έχουν «τοποθετηθεί» σύμφωνα και με τη θέση που αγωνίζονται.

Οι ελεύθεροι: Από τον Τουρέ στον Αφελάι

Σε αυτή τη λίστα ένα όνομα που συναντάμε είναι αυτό του Γιάγια Τουρέ . Ο 35χρονος μέσος μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό δεν έχει βρει ομάδα. Εστω κι αν δεν βρίσκεται πλέον στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ο Τουρέ αποτελεί ένα από τα πιο «ηχηρά» ονόματα μεταξύ των ελεύθερων.

Εξάλλου ένας ακόμη πρώην ερυθρόλευκος είναι ο Ιμπράιμ Αφελάι ο οποίος πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2014-15.

Από εκεί και πέρα από τα υπόλοιπα ονόματα μεταξύ των free agent είναι ο 37χρονος Γάλλος μπακ Πατρίς Εβρά ο οποίος μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι
Σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε ακόμη πιο «ηχηρά» ονόματα όπως αυτά των Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου) Βινσέντ Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Χουάν Ματά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φελίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντιέγκο Γκοδίν (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Κανείς τους δεν διανύει  φυσικά την πρώτη… νεότητα όμως είναι ποδοσφαιριστές που καθένας έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και σίγουρα θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Για τον Ρόμπεν, μετά από μια πετυχημένη 10ετία στη Μπάγερν και αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών η επιλογή της επιστροφής σε ομάδα της Ολλανδίας ή της Κίνας είναι πιθανή για τον 35χρονο εξτρέμ.

Υπάρχει και η περίπτωση του 28χρονο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αγωνίζεται στη Μαρσέιγ με μια συμφωνία μικρής διάρκειας με τον Ιταλό και θα πρέπει να πείσει για την αξία του ώστε να παραμείνει στον γαλλικό σύλλογο.

Το προσεχές καλοκαίρι λήγουν και τα συμβόλαια των Μίτσελ Βορμ, Νταβίντ Λουίζ, Ματέο Νταρμιάν, Νάτσο Μονρεάλ, Αντερ Ερέρα, Ντάνιελ Στάριτζ, Ντάνι Ουέλμπεκ, Λέιτον Μπέινς, Πάμπλο Ζαμπαλέτα, Έκτορ Ερέρα και Αντρέας Περέιρα

Τα συμβόλαια που λήγουν το 2020
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα συμβόλαια εκείνα που δεν λήγουν άμεσα αφορούν παίκτες που αποτελούν ακόμη πιο «καυτά» ονόματα. Είναι νεότεροι και σαφώς πιο «ενεργοί» σε σχέση με τις δύο προηγούμενες λίστες.

Αρκεί και μόνο κάποιος να δει μερικά ονόματα όπως τον Εντέν Αζάρ της Τσέλσι, τον Μάρκους Ράσφορντ της Γιουνάιτεντ, τον επίσης παίκτη των «κόκκινων διαβόλων» Νταβίντ Ντε Χέα, τον μέσο της Ρεάλ Λούκα Μόντριτς, τον Κιελίνι, τον Νταβίντ Σίλβα και τον Φερναντίνιο της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τον Τζόρτζιο Κιελίνι της Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ