Αλόνσο : «Δουλεύει καλά ο Βεζένκοφ, αλλά…»

Αλόνσο : «Δουλεύει καλά ο Βεζένκοφ, αλλά…»

Την δικιά του οπτική στο ζήτημα του Σάσα Βεζένκοφ, έδωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σίτο Αλόνσο.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται καλά για τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο 22χρονος φόργουορντ αν και αγωνιζόταν στα πρώτα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, τον τελευταίο 1,5 μήνα δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής από τον Σίτο Αλόνσο.

Ο προπονητής των μπλαουγκράνα, με αφορμή την κακή εικόνα της ομάδας, δέχεται πολλές ερωτήσεις το τελευταίο διάστημα που αφορούν τον Βεζένκοφ και το χρόνο συμμετοχής του. Μετά την χθεσινή (10/12) ήττα από την Τενερίφη (91-93) για το πρωτάθλημα, ο 42χρονος προπονητής μίλησε στα ισπανικά μέσα Ενημέρωσης για το θέμα του νεαρού φόργουορντ.

«Καταλαβαίνω πως πάντα με ρωτάτε για τους παίκτες που λείπουν. Νομίζω ότι ο Σάσα κάνει πολύ καλή δουλειά, ως κομμάτι της ομάδας, αλλά προφανώς υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, που θα πρέπει να σεβόμαστε. Στη θέση του υπάρχει ο Ρακίμ Σάντερς, ο Άνταμ Χάνγκα, ο Βίκτορ Κλαβέρ, που ανάρρωσε και κάνει καλή δουλειά, ο Άντριεν Μόερμαν και ο Πιέρ Οριόλα. Θα πρέπει να αποφασίσω ποιον θα αφήνω εκτός, αλλά δεν είναι εύκολο. Μπορείς να αλλάζεις έναν παίκτη», ανέφερε ο πρώην προπονητής της Μπασκόνια.

«Δουλεύει καλά. Προφανώς, θέλει να παίξει. Όταν είναι έτοιμος και βρω την κατάλληλα κατάσταση, σήμερα ή σε έναν μήνα, θα τον βάλω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για εκείνον. Δουλεύει πολύ καλά», κατέληξε.

Ο τελευταίος αγώνας του Βεζένκοφ ήταν στις 29 Οκτωβρίου στην ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μούρθια (94-97). Στο ισπανικό πρωτάθλημα σε 6 αγώνες έχει 9 πόντους και 4.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21:30 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην Ευρωλίγκα έχει 2.5 πόντους και 1.8 ριμπάουντ σε 9:55 λεπτά συμμετοχής.

Ο επόμενος αγώνας της Μπαρτσελόνα είναι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη (14/12, 21:45) για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ