Σφαιρόπουλος: «Η άμυνα κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια»

Σφαιρόπουλος: «Η άμυνα κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια»

O Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την πρόκριση της Μακάμπι στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκλεισε θέση για το Final 4 του πρωταθλήματος Ισραήλ κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του τόσο για το θετικό αποτέλεσμα αλλά και για την αμυντική προσπάθεια των παικτών του.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι η άμυνα είναι αυτή που θα κερδίσει και που κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι θα μπουν επιθετικά, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε δυνατή άμυνα. Παίξαμε καλά και στην επίθεση και κάναμε το παιχνίδι εύκολο για εμάς. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι γιατί η άμυνα είναι αυτή που κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια. Έχουμε καιρό να ξεκουραστούμε αλλά παράλληλα θα ετοιμαστούμε για το Final 4. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για τις νίκες αλλά και για τον τρόπο που έπαιξαν στη διάρκεια της σειράς. Παίξαμε τρία ματς και δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Είχαμε κίνητρο και ήμασταν συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε τη σειρά. Αυτός ο συνδυασμός μας οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας 12 ημέρες. Θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε»,.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ