Θέλει Τουπάν ο Σφαιρόπουλος στην Μακάμπι

Θέλει Τουπάν ο Σφαιρόπουλος στην Μακάμπι

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται πολύ σοβαρά την περίπτωση του Γάλλου φόργουορντ, ο οποίος τα… έσπασε με τον Ολυμπιακό στα μέσα της χρονιάς.

Παίκτες από τον Ολυμπιακό έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την επόμενη σεζόν της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως γράφει λοιπόν το www.sport5.co.il ο Γάλλος φόργουορντ είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μάικλ Ρολ, ο οποίος από ότι φαίνεται δεν θα συνεχίσει με την ομάδα του «λαού».

Ο Τουπάν είναι στα… δικαστήρια με τον Ολυμπιακό μετά την απρόσμενη φυγή του, ακόμα δεν είναι ελεύθερος αφού εκκρεμεί η περίπτωσή του, όμως όπως τονίζει το δημοσίευμα, ήδη διαπραγματεύεται με την Μακάμπι.

Ο Γιαννης Σφαιρόπουλος βλέπει στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις στο παρκέ, ενώ παράλληλα του αρέσει η αμυντική του προσήλωση, κάτι που είναι 100% στα θέλω του Έλληνα τεχνικού.

Για τον Μάικλ Ρολ, σύμφωνα με Μέσα του εξωτερικού υπάρχει και ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μακάμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ