Μορένο: «Ο Κατσικάρης έχει τεράστιο όραμα»

Μορένο: «Ο Κατσικάρης έχει τεράστιο όραμα»

Ο Φώτης Κατσικάρης ανέλαβε την Γκραν Κανάρια και ο πρόεδρος της ομάδας, Ενρίκε Μορένο, μίλησε για τον Έλληνα προπονητή τονίζοντας πως έχει μεγάλο όραμα.

Ο Φώτης Κατσικάρης αποφάσισε να αφήσει την Αμερική και το ΝΒΑ, όπου εργάστηκε τον τελευταίο καιρό ως βοηθός του Κουίν Σνάιντερ στους Γιούτα Τζαζ, για να γυρίσει στην Ευρώπη και να αναλάβει την τύχη της Γκραν Κανάρια.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ενρίκε Μορένο, σε δηλώσεις που έκανε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος με όραμα, πως ταιριάζει με την φιλοσοφία του συλλόγου και πως έχει πρεστίζ στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Γκραν Κανάρια:

«Ο Φώτης Κατσικάρης έχει μια αθλητική ιστορία πολύ σημαντική κι ενδιαφέρουσα. Είναι ένας προπονητής με πρεστίζ στην Ευρώπη και ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας. Έχει όραμα για την Γκραν Κανάρια. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα βρεθεί στο Summer League του Λας Βέγκας.

Εκεί θα περιμένει τον αθλητικό διευθυντή, Μπέρντι Πέρεθ. Ο Φώτης έρχεται με όρεξη! Είχαμε μια προσωπική κουβέντα σχετικά με την προοπτική να συνεργαστούμε. Ήθελε να γίνει ξανά πρώτος προπονητής και του αρέσει πολύ η φιλοσοφία και το οικογενειακό κλίμα της Γκραν Κανάρια. Ο Κατσικάρης έχει τεράστιο όραμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ