Ζήσης: «Για μικρές συγκυρίες δεν έπαιξα ποτέ σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό» (vid)

Ζήσης: «Για μικρές συγκυρίες δεν έπαιξα ποτέ σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Νίκος Ζήσης τόνισε ότι χρωστάει πολλά στην ΑΕΚ, δήλωσε ευλογημένος για την πορεία του με την Εθνική, ενώ ανέφερε πως για λεπτομέρειες δεν αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Ζήσης έδωσε συνέντευξη στο Movistar και τόνισε πως για λεπτομέρειες δεν αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ ανέφερε πως χρωστάει πολλά στην ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για τον Νίκο Γκάλη, αλλά και την Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης:

«Για μικρές συγκυρίες δεν έπαιξα ποτέ στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η μοναδική ομάδα μου στην Ελλάδα ήταν η ΑΕΚ και της χρωστάω πολλά! Όταν πήγα εκεί, στα 17 μου χρόνια, ήταν μια ομάδα που πρόσεχε πολύ τους νέους παίκτες»

Για το αν πήρε το όνομά του από τον Νίκο Γκάλη: «Όχι λόγω του Γκάλη, αλλά για τον παππού μου! Ο Νίκος Γκάλης είναι ο θεός του ελληνικού μπάσκετ, προφανώς! Εκείνη η γενιά της Εθνικής ομάδας ήταν ο λόγος που πολλοί παίκτες της γενιάς μου όπως ο Παπαλουκάς, ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης αρχίσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Είμαι ευλογημένος που έχω τρία μετάλλια με την Εθνική ομάδα και τέσσερα με τις μικρές εθνικές…

Κερδίσαμε το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket και νικήσαμε τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο. Τραυματίστηκα από τον Βαρεζάο και το πανηγύρισα από τον πάγκο. Δεν θέλω να μιλάω πια για τον τραυματισμό. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό… Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι, ίσως η καλύτερη ομαδική προσπάθεια ελληνικής ομάδας σε ένα παιχνίδι! Αδειάσαμε στον τελικό και η Ισπανία κατέκτησε δίκαια το χρυσό μετάλλιο. Η Ισπανία είναι η αχίλλειος πτέρνα μας»

Nikos Zisis

El señor de los anillos, Nikos Zisis. #Elegidos

Δημοσιεύτηκε από Basket en Movistar+ στις Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ