Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καντέρ : «Η ΦΙΜΠΑ τρέμει τον δικτάτορα Ερντογάν»

Ο Ενές Καντέρ δεν φοβήθηκε τον Ερντογάν, σιγά που θα φοβηθεί να τα βάλει με τη ΦΙΜΠΑ, η οποία διέπραξε απρέπεια προς το πρόσωπό του.

Καντέρ : «Η ΦΙΜΠΑ τρέμει τον δικτάτορα Ερντογάν» | to10.gr

«Είμαι νεκρός ή η FIBA έχει πολιτικοποιηθεί και φαίνεται ότι τρέμει τον δικτάτορα Ερντογάν»; Με αυτό το τιτίβισμα, ο Ενές Καντέρ κατακεραύνωσε τη διεθνή ομοσπονδία, δείχνοντας έτσι την αντίθεσή του για το κωμικό poll, που έδωσε προς ψήφιση στους Τούρκους φιλάθλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διεθνής Ομοσπονδία έδωσε την επιλογή 12 παικτών, προκειμένου οι φίλαθλοι της Τουρκίας να βγάλουν την καλύτερη πεντάδα για την Εθνική Τουρκίας. Μια πεντάδα… 20ετίας, καθώς υπάρχουν παίκτες που ξεκινούν από το 2000 και ακουμπάνε στο… 2020. Οι παίκτες που τέθηκαν προς ψήφιση είναι οι: Ομέρ Ασίκ, Χουσεϊν Μπεσόκ, Χαρούν Ερντενάι, Σερκάν Ερντογάν, Ερσάν Ιλιασόβα, Ιμπραήμ Κουτλουάι, Μέμο Οκούρ, Ομέρ Ονάν, Τσεντί Οσμάν, Κερέμ Τουντσερί, Μιρσάντ Τουρκσάν, Χέντο Τούρκογλου.

Από την καλύτερη πεντάδα στην 20χρονη ιστορία των Ευρωμπάσκετ (μιλώντας πάντα για την Εθνική Τουρκία) έχει εξ αρχής αποκλειστεί ο Καντέρ. Ο σέντερ των Σέλτικς αντέδρασε, γράφοντας πως η ΦΙΜΠΑ τρέμει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κι είναι πρόδηλο ότι το όνομά του δεν μπήκε μεταξύ των 12 προτεινόμενων, υπό τον φόβο της μαζικής ψήφισής του από τους Τούρκους φιλάθλους και το ενδεχόμενο να μετατραπεί μια απλή ψηφοφορία σε δημοψήφισμα κατά του Ερντογάν.