Μισός ο ελληνικός Απρίλιος στην Γκραν Κανάρια

Μισός ο ελληνικός Απρίλιος στην Γκραν Κανάρια

Η συμφωνία με την Γκραν Κανάρια ήταν να πάρουν μισό μισθό για τον Απρίλιο, γεγονός που επηρεάζει τον Κατσικάρη και τον Μπουρούση.

Η Ισπανία έχει γονατίσει από την πανδημία και το γεγονός δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την οικονομική δυνατότητα των ομάδων, που εδώ και καιρό έχουν κατεβάσει ρολά. Η Γκραν Κανάρια, με έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον, ήρθε σε συμφωνία με παίκτες και προπονητικό σταφ, έτσι ώστε να πάρουν τα μισά χρήματα, από αυτά που προέβλεπε το συμβόλαιο του Απριλίου.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Φώτης Κατσικάρης, όσο κι ο Γιάννης Μπουρούσης, θα πάρουν το 50% των χρημάτων, που αρχικά είχαν συμφωνήσει, ενώ δεν έγινε καμία συζήτηση για τον Μάιο και τον Ιούνιο. Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν δείχνει ότι μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όλοι περιμένουν να μειωθεί έως και να εξαλειφθεί ο δείκτης των ανθρώπινων απωλειών, ώστε να επιστρέψει κάποια στιγμή η Ισπανία στην κανονικότητα.

Μέχρι να γίνει αυτό, το τελευταίο πράγμα που μπορούν να κάνουν είναι να προγραμματίσουν για την επόμενη μέρα στο μπάσκετ. Είναι αυτονόητο πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο θα πλησιάζει η χώρα προς το οριστικό λουκέτο για τη σεζόν κι αν συμβεί αυτό οι παίκτες της Γκραν Κανάρια θα πάρουν μειωμένους τους υπόλοιπους μισθούς (στην καλύτερη των περιπτώσεων).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ