Ο Λουτσέσκου θυμήθηκε τη μεταγραφή του Καστίγιο!

Ο Λουτσέσκου θυμήθηκε τη μεταγραφή του Καστίγιο!

Ο Ρουμάνος προπονητής χαρακτήρισε λάθος το ποσό που είχε πληρώσει η Σαχτάρ στον Ολυμπιακό για τον Ουρουγουανό.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ απέκτησε τον Νέρι Καστίγιο το καλοκαίρι του 2007, δαπανώντας 20 εκατομμύρια ευρώ. Μετά από 13 χρόνια, ο τότε προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, τόνισε ότι η μεταγραφή ήταν εσφαλμένη εξαιτίας του απείθαρχου χαρακτήρα του Ουρουγουανού.

Επιπλέον, ο Ρουμάνος προπονητής αντέκρουσε την κατηγορία του Καστίγιο ότι δεν του είχε επιτρέψει να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του.

«Λέει ψέματα, δεν θα μπορούσα να το κάνω σε κανέναν αυτό. Πάντα όταν υπάρχουν σοβαρά οικογενειακά ζητήματα αφήνω τους παίκτες να φεύγουν. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Ο Ντεντίνιο πήγε σπίτι του όταν γέννησε η γυναίκα του, πως θα μπορούσα να αρνηθώ (σ.σ.: στον Καστίγιο) όταν έχασε την μητέρα του. Ποιος το πιστεύει αυτό; Δεν μπορεί μάλλον να μου συγχωρέσει το γεγονός πως δεν τον χρησιμοποιούσα στη Σαχτάρ και ψάχνει για δικαιολογίες» ανέφερε ο Λουτσέσκου για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

  Κατόπιν, ο Λουτσέσκου τόνισε ότι το ποσό που ξόδεψε η Σαχτάρ για τον Καστίγιο ήταν λάθος: «20 εκατομμύρια ήταν υπερβολικά, είχα πολλές ενστάσεις. Είχε κάνει απλά μια καλή σεζόν στον Ολυμπιακό την προηγούμενη χρονιά. Έπαιξε καλά απέναντι μας στα ματς που έληξαν 2-2 και 1-1. Είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια.

Είχε ταλέντο, αλλά ήταν εντελώς απείθαρχος. Στις συναντήσεις με την ομάδα άπλωνε τα πόδια του στο τραπέζι. Τον έδιωξα δύο φορές από την ομάδα. Βλέποντας πως δεν μπορούσε να παίξει σε εμάς τον βοήθησα να βρει ομάδα. Μίλησα με τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον που τον παρακολουθούσε πιο πριν και έτσι παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Μάντσεστερ Σίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ