Πικρό χιούμορ και… ποδαρόδρομος για τον Σίμτσακ

Πικρό χιούμορ και… ποδαρόδρομος για τον Σίμτσακ

«Μην ανησυχείτε και προσπαθείτε για εμάς τόσο πολύ...Θα γυρίσουμε με τα πόδια» έγραψε με... πικρία στο twitter ο Βασίλης Σίμτσακ.

Ξεκίνησε από την Ελλάδα για τη Ρωσία, προκειμένου να βρεθεί στο πλάι του Δημήτρη Πρίφτη. Κι είναι αλήθεια πως το να αρχίζεις μια νέα καριέρα από τόσο ψηλά, από τον πάγκο της Ούνιξ Καζάν είναι κάτι παραπάνω από… ονειρικό. Μόνο που πολλές φορές τα όνειρα μετατρέπονται σε… εφιάλτη κι αυτό συμβαίνει με τον Βασίλη Σίμτσακ.

Όπως κι άλλοι Έλληνες μπασκετικοί έχουν ξεμείνει στη Ρωσία, εκεί όπου το τελευταίο διάστημα η πανδημία έχει γίνει ιδιαιτέρως αισθητή. Έχουμε ξαναγράψει ότι δεν είναι εύκολο να βγει άκρη με τους Ρώσους, ώστε να μπορέσουν οι Έλληνες να επιστρέψουν κι ο Σίμτσακ είναι ένας από αυτούς.

«Μην ανησυχείτε και προσπαθείτε για εμάς τόσο πολύ…Θα γυρίσουμε με τα πόδια» έγραψε στο twitter ο Βασίλης Σίμτσακ, δείχνοντας από τη μια ότι υπάρχει ένας προβληματισμός, το άγχος για το ότι βρίσκονται σε ένα σημείο του πλανήτη, όπου τα πράγματα απέχουν από το να θεωρηθούν ότι πάνε καλά κι από την άλλη το αίσθημα της εγκατάλειψης, καθώς δεν έχει βρεθεί τρόπος επιστροφής τους στην πατρίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ