Αγόρασε σπίτι στο Γκέτεμποργκ ο Μπεργκ (pic)

Αγόρασε σπίτι στο Γκέτεμποργκ ο Μπεργκ (pic)

Ο Σουηδός στράικερ συμπεριφέρεται σαν να προετοιμάζει την επιστροφή στη γενέτειρα του για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν στέριωσε στην Κράσνονταρ και μετά τη λήξη του μονοετούς συμβολαίου του, θα ψάξει άλλη ομάδα. Σαν μία εικόνα από τα προσεχώς, ο Σουηδός στράικερ προπονείται αυτές τις μέρες με τη Γκέτεμποργκ, λόγω της παραμονής στη γενέτειρα του.

Φυσικά, ο Μπεργκ έχει λάβει την άδεια της Κράσνονταρ, προκειμένου να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση. Το ενδιαφέρον της Γκέτεμποργκ μοιάζει βέβαιο, αλλά τρέχει κάτι αυτή την εποχή;

Η expressen έμαθε ότι ο Μπεργκ αγόρασε και ένα νέο σπίτι στην πόλη, οπότε απευθύνθηκε στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας για περισσότερες πληροφορίες…

«Δεν μπορώ να σχολιάσω εάν θα πάρουμε τον Μπεργκ. Ξέρουμε όλοι ότι αγόρασε ένα νέο σπίτι, πολύ κοντά στο δικό μου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σχολιάσω. Ακόμα και να διαπραγματευόμασταν μαζί του, δεν θα το σχολιάζαμε» απάντησε ο Κένετ Άντερσον.

Όσο για την προπόνηση του Μπεργκ με τη Γκέτεμποργκ και τους συνειρμούς, ο Άντερσον τόνισε:«Έχει πάρει άδεια από την Κράσνονταρ για να προπονείται μαζί μας, αλλά δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με άλλους. Είναι μόνο ασκήσεις προθέρμανσης. Πιθανότατα θα είναι εδώ και την επόμενη βδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ