Συνεχίζει του χρόνου στην Μπούργος ο Θαντ ΜακΦάντεν

Συνεχίζει του χρόνου στην Μπούργος ο Θαντ ΜακΦάντεν

Ο γνωστός μας από τη θητεία του σε Κύμη και ΠΑΟΚ, Θαντ ΜακΦάντεν, θα είναι για άλλον έναν χρόνο κάτοικος Ισπανίας. Η Μπρούγος τον θέλει.

Έχει αφήσει το στίγμα του στα ελληνικά γήπεδα, αγωνιζόμενος είτε για την Κύμη, είτε για τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος κεφαλαιοποίησε την εξαιρετική παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τώρα… βγάζει το ψωμί του στην Ισπανία και την Μπρούγος. Κατά τα φαινόμενα, δεν πρόκειται να μετακινηθεί, αφού κι οι δύο πλευρές επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Αμερικανός γκαρντ πήγε πολύ καλά, τόσο στην ισπανική λίγκα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κάτοχος γεωργιανού διαβατηρίου θα μείνει άλλη μια σεζόν στην Μπρούγος, καθώς ο Χοάν Πεναρόγια έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά του παίκτη, ο οποίος είχε 10.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΜακΦάντεν και η παρέα του δεν χρειάζεται να περιμένουν την επόμενη σεζόν για να συναντηθούν, καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις, ένεκα της επικείμενης επανέναρξης του ισπανικού πρωταθλήματος, με την Μπρούγος να βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Ρεάλ, Σαραγόσα, Ανδόρα, Βαλένθια και Γκραν Κανάρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ