Η Τζακι Γέμελος στο WNBA

Η Τζακι Γέμελος στο WNBA

Η πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από τις Κονέκτικατ Σαν και θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Έλαμψε με την φανέλα του Ολυμπιακού την χρονιά που πέρασε, όντας η κορυφαία αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών των αήττητων πρωταθλητριών Ελλάδας εδώ και πέντε σερί χρόνια.

Ο λόγος για την Τζάκι Γέμελος, η οποία τελικά θα αγωνιστεί στο WNBA με την φανέλα των Σανς, καθώς η ομάδα του Κονέκτικατ ανακοίνωσε την απόκτησή της.

Η διεθνής γκαρντ την επόμενη χρονιά θα παίξει στην Τουρκία και την Καϊσερίσπορ, όμως νωρίτερα θα βρεθεί και πάλι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, όπου έχει αγωνιστεί με τις Σικάγο Σκάι για 17 παιχνίδια.

Στην ανακοίνωσή τους οι Κονέκτικατ Σανς αναφέρουν ότι: «η Γέμελος υπέγραψε και στο training camp με τους Σανς όμως αποδεσμεύτηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν η ώρα του κοψίματος των ρόστερ.

«Πριν την πανδημία, η Τζάκι έπαιζε ίσως το κορυφαίο μπάσκετ της καριέρας τους. Είναι μία βετεράνος γκαρντ που προσθέτει ευελιξία και βάθος για τον πάγκο μας. Είναι μία ξεχωριστή και μία σεζόν με αβεβαιότητα και δεν μπορείς να υποτιμήσεις ότι μπορεί να σου προσφέρει μία θετική αθλήτρια με την φήμη που έχει, καθώς μπορεί να ενώσει μία ομάδα. Εκτιμώ πραγματικά την ιστορία της μάχης της Τζάκι μέσα από τις αντιξοότητες που έχει περάσει. Είναι μία αθλήτρια που θέλω μαζί μας στην Φλόριντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ