ΑΕΚ : Με τον Ρογκαβόπουλο πρωταγωνιστή, 66-59 τον Άρη (pics)

ΑΕΚ : Με τον Ρογκαβόπουλο πρωταγωνιστή, 66-59 τον Άρη (pics)

Χωρίς να... φορτσάρει ιδιαίτερα και με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο σε πολύ καλή μέρα, η ΑΕΚ πέρασε από τη Θεσσαλονίκη με 66-59 απέναντι στον Άρη.

Το «ροζ φύλλο» απέναντι στον Άρη πήρε η ΑΕΚ, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Οι κιτρινόμαυροι έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος σκόραρε 15 πόντους και με πολύ καλή άμυνα δεν άφησαν τον Άρη να πάρει… κεφάλι στο παιχνίδι. Μπορεί στη πρώτη περίοδο, το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου να πήρε προβάδισμα μόνο τεσσάρων πόντων, αλλά στο ημίχρονο βρέθηκε στο +11 (25-36).

Στο ίδιο «μοτίβο» συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς, παρόλο που οι κίτρινοι έφτασαν κάποια στιγμή στο -5 (42-47). Όλα αυτά με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να αγωνίζονται χωρίς τους  Ταϊρίς Ράις, Κωστής Γόντικας, αλλά και Ματσιούλις, Λοτζέσκι, Γιάνκοβιτς, Κατσίβελη. Στη τελευταία περίοδο το επιμέρους σκορ ήταν 17-19 για το τελικό 59-66.

Τη Δευτέρα η ΑΕΚ αναμένεται να αντιμετωπίσει ακόμα μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΟΚ σε φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena

AEK: Ρογκαβόπουλος 15π., Λάνγκφορντ 12π., Μορέιρα 8π., Γκίκας 8π., Σλότερ 7π, Μωραϊτης 6π., Ζήσης 4π., Μαυροειδής 4π., Χρυσικόπουλος 2π.

Τα δεκάλεπτα 14-18, 25-36, 42-47, 59-66.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ