Χριστοδουλίδης : «Η ασφάλεια του κόσμου είναι απαραίτητη στα γυμναστήρια και τα γήπεδα»

Χριστοδουλίδης : «Η ασφάλεια του κόσμου είναι απαραίτητη στα γυμναστήρια και τα γήπεδα»

Ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης μίλησε για το κομμάτι της ασφάλειας των ανθρώπων και τη στάση που κρατάει η Πολιτεία, σε ό,τι αφορά τον τομέα της πυρασφάλειας.

Στην εκπομπή «Overage» του Over FM 104,9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη μίλησε ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης.

Ο μηχανολόγος μηχανικός αναφέρθηκε στο κομμάτι της ασφάλειας των ανθρώπων και τη στάση που κρατάει η Πολιτεία, σε ό,τι αφορά τον τομέα της πυρασφάλειας. Οι ελλείψεις και οι λάθος μελέτες που υπάρχουν, αλλά και όσα δεν έχουν γίνει από τους αρμόδιους φορείς…

«Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό και πρέπει να το δει η Πολιτεία σοβαρά. Υπάρχουν πολλές ελλείψεις και έχουμε διαπιστώσει ότι κάποιες μελέτες δεν έχουμε εφαρμοστεί. Τί να το κάνουμε αν δεν τα συντηρούμε; Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. Μιλάμε για παιδιά, ηλικιωμένους και αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις αν συμβεί κάτι μοιραίο. Είναι επικίνδυνο να μιλάμε για απώλειες ανθρώπων. Εγώ έχω κάνει προτάσεις».

Όσον αφορά στο κομμάτι της λανθασμένης διαχείρισης από την πλευρά της Πολιτείας αναφορικά με την ασφάλεια του κόσμου…

«Βγαίνουν κάθε ένα χρόνο εγκύκλιοι και η μια καταργεί την άλλη. Το θέμα είναι να έχουμε ένα μηχανικό που να συντηρεί τα μηχανήματά και να τα ελέγχει από την αρχή. Συνήθως καθυστερεί να εγκρίνει τις μελέτες πυρασφάλειας η Πολιτεία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες δεν βρίσκεις κανέναν. Πρέπει να το καταλάβει η Πολιτεία ότι η ασφάλεια του κόσμου είναι απαραίτητη ακόμα και στα γυμναστήρια και τα γήπεδα. Να ανοίξουν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα και ο ίδιος ο μηχανικός που έχει αναλάβει, να παίρνει το πιστοποιητικό, όπως το κάνουν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ