Χατζηνικολάου : «Σημαντικό ο Ολυμπιακός να παραμείνει αήττητος»

Χατζηνικολάου : «Σημαντικό ο Ολυμπιακός να παραμείνει αήττητος»

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, αγωνίζονται στη Λευκάδα με την τοπική Νίκη (27/01, 14:30), στο πλαίσιο της 13ης στροφής του πρωταθλήματος.

Μετά την ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στο ματς της Λευκάδας, κόντρα στην τοπική Νίκη (27/01, 14:30), στο πλαίσιο της 13ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Όπως δήλωσε και η Ολγα Χατηζηνικολάου οι ερυθρόλευκες θέλουν πάρα πολύ να διατηρήσουν το αήττητο στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Νίκη: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Βικτόρια Μακόλι, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η Αγγελική Νικολοπούλου δεν ταξίδεψε με την αποστολή για την Λευκάδα και θα συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε δήλωσε στο osfp.gr η Όλγα Χατζηνικολάου: «Η Νίκη είναι σχετικά ένας δύσκολος αντίπαλος και κατά την γνώμη μου είναι μια ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το πρωτάθλημα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε για ένα ακόμα παιχνίδι συγκεντρωμένες, να δείξουμε για ποιο λόγο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κάτι που πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε ελεύθερα και κάθε μία να βγάλει στο παρκέ το ταλέντο της. Ταυτόχρονα πρέπει να κλείσουμε δύο τρεις παίκτριες που είναι κλειδιά για την ομάδα της Λευκάδας και να πάρουμε άλλο ενα θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να παραμείνουμε αήττητες, να προσφέρουμε όμορφο μπάσκετ και να αποδεικνύουμε διαρκώς την ανωτερότητά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ