Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και του χρόνου...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΟΚ : Ο Αγγελόπουλος ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τον Λιόλιο

Ο πρόεδρος του Ίκαρου Νέας Σμύρνης, Δημήτρης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε πως ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.

ΕΟΚ : Ο Αγγελόπουλος ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τον Λιόλιο | to10.gr

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε πως αποσχίζεται από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος του Ίκαρου Νέας Σμύρνης πήρε αυτή την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί, ενώ τόνισε πως χρειάζεται προσοχή για το ποιος θα βγει στις εκλογές της ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά τα όσα ανάφερε ο Δημήτρης Αγγελόπουλος για την απόσχιση του από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου

«Η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι μεγάλη κι αυτό έχει αποδειχτεί με πράξεις μέσα στα χρόνια. Θα ήθελα σήμερα να εκφράσω τη μεγάλη μου ανησυχία για το μέλλον του αθλήματος. Ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα δεν έκανα συμβιβασμούς για το άθλημα που λατρεύω και για το οποίο έχω δώσει τη ψυχή, τον χρόνο και πολλά χρήματα κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Αντιλαμβανόμενος ότι η φιλοσοφία και τα όνειρα μας με τον Βαγγέλη Λιόλιο έχουν αποκλίσεις, θα ήθελα να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου στις ερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας!

Παράλληλα, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους, καθώς οι επόμενες εκλογές είναι οι σοβαρότερες στην ιστορία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αλλά και γενικά για το μέλλον του μπάσκετ. Ελπίζω ο καθένας από εσάς τους προέδρους -που τόσο αγάπατε αυτό το άθλημα- να αναλογιστεί με σύνεση και αίσθημα ευθύνης, κυρίως ποιους συμβούλους θα επιλέξει για να τραβήξουν στην πλάτη τους αυτό το οικοδόμημα. Μην δεχθείτε λίστες με υποψηφίους που στην επόμενη ημέρα θα λένε μόνο «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ψηφίστε τους καλύτερους/προσωπικότητες σε όποια παράταξη κι αν ανήκουν, γιατί το μέλλον δεν είναι ο επόμενος πρόεδρος αλλά οι επόμενοι σύμβουλοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Από την πλευρά μου, θα είμαι παρών είτε εκλεγώ, είτε όχι και θα βρίσκομαι στη διάθεση του επόμενου προέδρου γιατί πρέπει όλοι χωρίς εγωισμούς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τη σωτηρία του μπάσκετ».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από