Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και του χρόνου...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φασούλας : «Ματαιώθηκαν τα σχέδια της απερχόμενης διοίκησης για νεκρανάσταση»

Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Φασούλας : «Ματαιώθηκαν τα σχέδια της απερχόμενης διοίκησης για νεκρανάσταση» | to10.gr

Επίθεση στον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Φασούλας, με αφορμή την αναβολή στις εκλογές της Ομοσπονδίας. Η «αράχνη» έκανε λόγο για προσπάθεια της παλιάς διοίκησης «να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δήλωση του Παναγιώτη Φασούλα:

«Σήμερα η απερχόμενη (και στις 31/3 έκπτωτη πλέον) διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση της.

Μετά την καθολική παρέμβαση μας, τα σχέδια της ματαιώθηκαν.

Σωματεία- Μέλη της Γενικής Συνέλευσης προσέφυγαν σήμερα στη Δικαιοσύνη για ορισμό νόμιμης προσωρινής διοίκησης, κάνοντάς μου την ύψιστη τιμή να με προτείνουν ως προσωρινό Πρόεδρο.

Παράλληλα προτάθηκαν για μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, ακόμη 18 άτομα με αδιαμφισβήτητη ιστορία και προσφορά στην ελληνική καλαθοσφαίριση ως προσωρινή διοίκηση.

Σκοπός όλων μας είναι πλέον να οδηγήσουμε επιτέλους σε ήρεμα νερά το καράβι του ελληνικού μπάσκετ, διασφαλίζοντας την ενότητα και την ομαλότητα με αποκλειστικό στόχο τη νόμιμη και όσο το δυνατόν συντομότερη διενέργεια των εκλογών.

Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις άλλων υποψηφίων και μη, θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι στις συντεταγμένες πολιτείες και δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από