Σλούκας: «Εύκολη η απόφαση να πάω στον Παναθηναϊκό»

Σλούκας: «Εύκολη η απόφαση να πάω στον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε σε μέσο της Σερβίας για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση του Κώστα Σλούκα να πάει στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι έφερε ντελίριο αντιδράσεων.

Ο Έλληνας γκαρντ χαρακτήρισε αυτή την απόφαση ως «εύκολη». Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν δύσκολο να πάει στον Παναθηναϊκό: «Όχι, ήταν εύκολο. Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το έκαναν ακόμα πιο εύκολο για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό και το νέο ρόστερ των «πράσινων»: «Τα ματς των δύο ομάδων τα παρακολουθούν πάντα σ’ όλη την Ευρώπη. Πάντα, έχουν ενδιαφέρον. Εμείς θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει μαχητικό πνεύμα από εμάς, μέχρι το τέλος. 

Μου αρέσει πολύ η χημεία που χτίζουμε κάθε μέρα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πως θα παίζουμε ομαδικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όλος ο κόσμος ξέρει πόσο καλός είναι ο κόουτς Εργκίν Αταμάν. Αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του μιλούν από μόνα τους. Έχει πάρει δύο Ευρωλίγκες με την Εφές. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχουμε πολύ καλή συνεργασία μέχρι τώρα, ενώ ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό που μου αρέσει πολύ σε εκείνον είναι ότι έχει αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ