Ολυμπιακός : Νέος προπονητής ο Μίσσας

Ολυμπιακός : Νέος προπονητής ο Μίσσας

Ο Κώστας Μίσσας αντικατέστησε την Ελένη Καπογιάννη.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστή η φημολογία που ήθελε τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Και πλέον είναι γεγονός. Με τον Κώστα Μίσσα να αναλαμβάνει και τυπικά τις τύχες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του  συλλόγου του Πειραιά.

Ο 64χρονος κόουτς (σ.σ. ο οποίος είναι και Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας) ανέλαβε έως το τέλος της χρονιάς και αντικαθιστά την Ελλένη Καπογιάννη, υπό τις οδηγίες της οποίας ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ τις δύο τελευταίες σεζόν.

Στόχος της διοίκησης του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι να μπορέσει η ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Και υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Μίσσας, με την εμπειρία και την προσωπικότητά του θα καταφέρει να οδηγήσει ψηλά το τμήμα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως η Ελένη Καπογιάννη αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Μίσσα, ο οποίος ήταν ήδη Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας και πλέον αναλαμβάνει πρώτος προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ