Ο Σίλβερ προανήγγειλε την απουσία του Αντετοκούνμπο από το Τόκιο

Ο Σίλβερ προανήγγειλε την απουσία του Αντετοκούνμπο από το Τόκιο

Ο κομισάριος του ΝΒΑ δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας για την πολιτική της Λίγκας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021.

Την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προανήγγειλε εμμέσως ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ. Ο Αμερικανός παράγοντας δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Έλληνα διεθνή, αλλά συνολικά στην πολιτική που θα ακολουθήσει η διοργανώτρια αρχή.

Ο Σίλβερ εξήγησε ότι επειδή το επόμενο πρωτάθλημα θα αρχίσει τον Ιανουάριο λόγω του κορωνοϊού, θα είναι απίθανο να διακοπεί το καλοκαίρι λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Αυτό σημαίνει ότι οι απανταχού NBAers δεν θα ενισχύσουν τις πατρίδες τους στο τουρνουά της Ιαπωνίας.

Συνεπώς, η στάση του ΝΒΑ επηρεάζει και την Εθνική Ελλάδας, η οποία στήριζε ένα μεγάλο μέρος της δυναμικής της στον Γιάννη Αντετοκούνμπο…

«Δεν το βλέπω πιθανό αν αρχίσουμε αργά να σταματήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν φτάνει μόνο η περίοδος της διοργάνωσης στο Τόκιο, αλλά η προετοιμασία πριν και η ξεκούραση μετά. Υπάρχουν τόσοι απίστευτοι παίκτες, που οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να παρατάξουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ανησυχώ για κάποιες άλλες εθνικές ομάδες που έχουν σταρ στη δική μας λίγκα και η απουσία τους θα κάνει τεράστια διαφορά. Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν» ανέφερε ο Σίλβερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ