Σερβία: Έτοιμος για το Προολυμπιακό ο Τεόντοσιτς, κρίνεται του Γιόκιτς

Σερβία: Έτοιμος για το Προολυμπιακό ο Τεόντοσιτς, κρίνεται του Γιόκιτς

Η Σερβία συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ να έχει στη διάθεση του τον Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ περιμένει τον Νίκολα Γιόκιτς.

Η Εθνική ομάδα της Σερβίας συνεχίζει την προετοιμασίας της ενόψει των αναμετρήσεων για το Προολυμπιακό τουρνουά, που αναμένεται να διεξαχθεί σε λίγες ημέρες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, καταστρώνει τα πλάνα του ώστε το σύνολο που θα παρατάξει να είναι έτοιμο με σκοπό να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Φυσικά υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος θα περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στις ΗΠΑ μετά τον αποκλεισμό του από τους Σανς.

Παράλληλα, ο Μίλος Τεόντοσιτς, που και εκείνος ολοκλήρωσε τη σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα Ιταλίας με τη Βίρτους Μπολόνια, θα είναι κανονικά υπό τις οδηγίες του.

Ωστόσο εκείνοι που δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα της πατρίδας τους, είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ