Team USA: Τιμά τον Κόμπι με το «10» στη φανέλα ο Τέιτουμ

Team USA: Τιμά τον Κόμπι με το «10» στη φανέλα ο Τέιτουμ

Σε μια κίνηση με σκοπό να τιμήσει τον Κόμπι Μπράιαντ προχώρησε ο Τζέισον Τέιτουμ, επιλέγοντας το «10» στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Team USA ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που ξεκινούν τέλη Ιουλίου και ο Τζέισον Τέιτουμ θα συμμετάσχει πρώτη φορά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός.

Ο φόργουορντ τον Μπόστον Σέλτικς δεν έχει ξεχάσει τον Κόμπι Μπράιαντ. Έτσι διάλεξε να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 10, τιμώντας τον. Ο θρύλος τον Λέικερς τον είχε προπονήσει προσωπικά, μαθαίνοντάς του κάποια από τα μυστικά του. Η Ολυμπιάδα που βρίσκεται προ των πυλών θα είναι η πρώτη χωρίς εκείνον. Έτσι διάλεξε να φορέσει το «10», όπως το είδωλό του στις 2 συμμετοχές του στο θεσμό, το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο.

Ο θάνατός του τον επηρέασε πολύ. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το ESPN ο Τέιτουμ ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας: «Δεδομένου ότι είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες από τότε που τον χάσαμε, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία για εμένα. Δεν είναι κάτι που το παίρνω ελαφριά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ