Δεν συνεχίζει ο Πέτροβιτς στην Εθνική Βραζιλίας

Δεν συνεχίζει ο Πέτροβιτς στην Εθνική Βραζιλίας

Η Βραζιλία αναζητά τον διάδοχο του Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, καθώς η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Κροάτη.

Χωρίζουν οι δρόμοι του «Άτσο» Πέτροβιτς και της Βραζιλίας, με τον Κροάτη να μη συνεχίζει στον πάγκο της «χώρας του καφέ», όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας.

Ο αδερφός του Ντράζεν έμεινε εκεί από το 2017, διαδεχόμενος τότε τον Αργεντινό Ρούμπεν Μανιάνο, έναν μύθο στη Λατινική Αμερική λόγω των δύο τρομερών επιτυχιών με την «Αλμπισελέστε» στις αρχές των 2000s’, με το ασημένιο στο Παγκόσμιο της Ιντιανάπολις (2002) και 2 χρόνια αργότερα την κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ο Πέτροβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας μπορεί να μην κατάφερε πολά, με τη Βραζιλία να τερματίζει στη 13η θέση, έπαιξε όμως ρόλο στον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη φάση των ομίλων με μια οριακή ήττα της Εθνικής με 79-78, που τελικά αποδείχθηκε μοιραία.

Περισσότερο όμως από την πορεία το 2019, του στοίχισε ο αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το φετινό καλοκαίρι, όταν δεν κατάφερε να προκριθεί μέσω του Προολυμπακού τουρνουά του Σπλιτ στην Κροατία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ