Εθνική – Υπό το βλέμμα του Γκάλη το ματς με τη Λευκορωσία

Εθνική – Υπό το βλέμμα του Γκάλη το ματς με τη Λευκορωσία

Η Εθνική Ομάδα θα υποδεχθεί τη Λευκορωσία στο «Αλεξάνδρειο» στις 28 του μήνα και ο «Θεός» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των διεθνών, ως επίσημος προσκεκλημένος της ΕΟΚ.

Η Εθνική ξεκινά απόψε τις υποχρεώσεις τις στα πρώτα παράθυρα της FIBA, στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο που συνδιοργανώνουν Ιαπωνία και Φιλιππίνες το 2023 και τις ολοκληρώνει στις 28/11, αντιμετωπίζοντας τη Λευκορωσία εντός έδρας.

Το δεύτερο αυτό ματς θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Αλεξάνδρειο και η ΕΟΚ προσκάλεσε επίσημα τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος έχει γράψει το όνομά του με χρύσα γράμματα τόσο στην ιστορία της «Επίσημης Αγαπημένης», αλλά και του Άρη.

Ο πρώην άσος του «Αυτοκράτορα» απάντησε θετικά στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας και θα βρεθεί στο γήπεδο, που δοξάστηκε όσο κανείς. Η παρουσία του αναμένεται να λειτουργήσει και ως κίνητρο για τον κόσμο, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη παρουσία φιλάθλων, που θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στην ομάδα, λειτουργώντας ως «έκτος» παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ