Ζήσης και Ντικούδης ταξιδεύουν για τις ΗΠΑ για να μιλήσουν με τον Αντετοκούνμπο

Ζήσης και Ντικούδης ταξιδεύουν για τις ΗΠΑ για να μιλήσουν με τον Αντετοκούνμπο

Ο Νίκος Ζήσης και ο Δήμος Ντικούδης αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής (20/3) για την Αμερική προκειμένου να βρεθούν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να μιλήσουν για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα.

Η Εθνική Ελλάδος πλέον περνάει σε μια νέα εποχή, καθώς πλέον στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης εν όψει EuroBasket του 2022.

Πλέον ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να ψάξει να βρει το καλύτερο δυνατό ρόστερ προκειμένου να παρουσιαστεί η καλύτερη δυνατή έκδοση της ομάδας στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Έτσι ο General Manager της Εθνικής, Νίκος Ζήσης και ο επικεφαλής της Εθνικής ομάδας Δήμος Ντικούδης αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Αμερική προκυμμένου να βρεθούν από κοντά με τον Έλληνα πρωταθλητή του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο και να συζητήσουν σχετικά με την παρουσία του στην Εθνική ομάδα εν όψει EuroBasket 2022.

Αμφότεροι αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής 20/3 για τις ΗΠΑ μέσω Κωνσταντινούπολης και αναμένεται να δώσουν το παρών στο ματς των Μπακς με τους Μπουλς στο Σικάγο τα ξημερώματα της Τρίτης (22/3, 02:00).

Μάλιστα ο Νίκος Ζήσης ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα εισιτήρια και τα διαβατήρια τους, λίγο πριν αναχωρήσουν για το ταξίδι τους στην Αμερική.

Δείτε εδώ την σχετική φωτογραφία: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ