Τηλεδιάσκεψη Ιτούδη με τους συνεργάτες του στην Εθνική – Τι συζήτησαν;

Τηλεδιάσκεψη Ιτούδη με τους συνεργάτες του στην Εθνική – Τι συζήτησαν;

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε την πρώτη του επαφή με τους συνεργάτες του στην Εθνική ομάδα και συζήτησαν για το ρόστερ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Με τους Δήμο Ντικούδη και Νίκο Ζήση να βρίσκονται στις ΗΠΑ για να συνομιλήσουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς ενόψει του Ευρωμπάσκετ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης είχε την πρώτη του… κουβέντα με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της «επίσημης αγαπημένης».

Στην πρώτη τηλεδιάσκεψη, ο Δημήτρης Ιτούδης ενημερώθηκε από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος ήταν ο Ομοσπονδιακός στα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, καθώς και από τους Σάββα Καμπερίδη, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Παπαδόπουλο, το Σάββατο (19/3).

Ο Ιτούδης τους μίλησε και για τη δική του φιλοσοφία σε αυτή την πρώτη επαφή. Εξάλλου, ο ίδιος ο Δημήτρης Ιτούδης είχε τονίσει στην πρώτη συνέντευξή του ως Ομοσπονδιακός στο web radio της ΕΟΚ χθες πως το «χτίσιμο» των ανθρώπινων σχέσεων αποτελούν τον πρωταρχικό στόχο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ