Ιταλία: Υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής οι Τζόρτζεβιτς και Ποτσέκο

Ιταλία: Υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής οι Τζόρτζεβιτς και Ποτσέκο

Μετά το Eurobasket 2022, η Ιταλία αναμένεται να αλλάξει προπονητή κι ήδη τα ονόματα των Σάσα Τζόρτζεβιτς και Τζανμάρκο Ποτσέκο είναι στο προσκήνιο.

Μετά την ολοκλήρωση του Eurobasket του 2022 ο Μέο Σακέτο θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας και η ιταλική ομοσπονδία θα βγει στην αγορά για να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του 68χρονου προπονητή.

Σύμφωνα με τη La Prealpina, ο βοηθός του Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο, Τζανμάρκο Ποτσέκο, είναι ο βασικός υποψήφιος, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς της Φενέρμπαχτσε να αποτελεί ακόμη μια επιλογή που ενδιαφέρει σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα της «Ατζούρα».

Πάντως ο  Τζανμάρκο Ποτσέκο αναμένεται να αποχωρήσει από την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς θέλει να βρεθεί στον πάγκο κάποιας ομάδας ως πρώτος προπονητής και μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ιταλό προπονητή είναι η Ρέτζιο Εμίλια.

Από την άλλη πλευρά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την μέτρια χρονιά με την Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν κατάφερε να μπει στα playoffs της Euroleague, θα αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο και την θέση θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Ιτούδης.

Πάντως μένει να φανεί εάν η ιταλική ομοσπονδία θα επιλέξει ανάμεσα σε αυτά το δύο ονόματα μετά την αποχώρηση του Σακέτο ή θα προχωρήσει στην πρόσληψη κάποιου άλλου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ