Αποκαλύψεις Ιτούδη για Γιάννη και Ντόρσεϊ (vid)

Αποκαλύψεις Ιτούδη για Γιάννη και Ντόρσεϊ (vid)

Τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ ενόψει του Eurobasket.

Για την Εθνική ομάδα και τις περιπτώσεις των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός τόνισε ο «Greek Freak» θέλει να παίξει με την Ελλάδα, αλλά η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα ενώ για τον άσο του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι διαθέσιμος.

Όσα είπε ο Ιτούδης:

Για το αν ήταν όνειρο να προπονήσει την Εθνική: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να το πω στον Γιαννάκη του οφείλουμε περισσότερα από όσα νομίζει. Τα όνειρα δεν ήταν αυτού του είδους, αλλά προφανώς ήθελα να ξεφύγω από το περιβάλλον που ήταν για μένα με τη γεωπονική και ήθελα να ασχοληθώ με το μπάσκετ. Αυτό που μπορεί να γίνει πραγματικότητα είναι να δούμε τι δούλεψε σωστά και ποια ήταν αυτή η χημεία και να διδαχθούμε από αυτό. Το όνειρο ήταν να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας».

Για την προσπάθεια του καλοκαιριού: «Στην Εθνική θα πρέπει να είσαι άμεσος και έμμεσος. Πρώτα κοιτάμε στο Παράθυρου του Ιουνίου και το ματς αρχικά με τη Μεγάλη Βρετανία και μετά στην προετοιμασία να δούμε για το Παράθυρο του Αυγούστου και το Ευρωμπάσκετ. Πρέπει εγώ να τους γνωρίσω και αυτοί. Είναι θυσία αυτό που κάνουν οι παίκτες με την Εθνική».

Για την παρουσία του Γιάννη στο Ευρωμπάσκετ: «Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Γιάννη, αλλά και τις επόμενες ημέρες. Δουλεύει και είναι πολύ ανταγωνιστικός και πάντα ήταν παρών για την Εθνική. Το τι θα γίνει θα το συζητήσουμε. Αναμφίβολα αυτά είναι θέματα που θα ασχοληθούν οι Ζήσης και Ντικούδης και ο Πρόεδρος».

Για τον Ντόρσεϊ: «Με τον Ντόρσεϊ έχω μιλήσει και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Εθνικής».

Για τη συμβουλή που του έδωσε ο Ζοτς για την Εθνική: «Ήμασταν στην απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ένα δύσκολο γεγονός. Αυτό που μου είπε ότι είναι μία τεράστια τιμή που δεν μπορείς αν αρνηθείς και είναι σημαντικό για τους γονείς σου να σε δουν με τα χρώματα της Εθνικής».

Για την καριέρα του: «Δεν αναθεωρώ τίποτα τις μέρες μου στο Φίλιππο, στον ΠΑΟΚ, τις μέρες μου στην Μπάνβιτ και δεν αφαιρώ τίποτα ούτε τα 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό ή τα οχτώ στην ΤΣΣΚΑ. Υπάρχουν πολλά λάθη, ωραίες και απογοητευτικές στιγμές και δίνει κίνητρο για να τα κάνω καλύτερα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή πρέπει να το κερδίσω. Όλοι θα πέσουμε κάποια στιγμή, αλλά να το αγκαλιάσεις και να πας μπροστά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ