Εθνική ομάδα: Ο Ιτούδης θέλει Μπαρτζώκα, Σφαιρόπουλο και Πρίφτη στο πλευρό του

Εθνική ομάδα: Ο Ιτούδης θέλει Μπαρτζώκα, Σφαιρόπουλο και Πρίφτη στο πλευρό του

Ο Δημήτρης Ιτούδης φέρεται να έχει ζητήσει από τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Γιάννη Σφαιρόπουλο και Δημήτρη Πρίφτη να τον πλαισιώσουν στο Eurobasket.

Με την dream team των Ελλήνων προπονητών ονειρεύεται να πορευτεί στο προσεχές Eurobasket ο Δημήτρης Ιτούδης! Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας φέρεται να έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε Γιώργο Μπαρτζώκα, Γιάννη Σφαιρόπουλο και Δημήτρη Πρίφτη ώστε να τον πλαισιώσουν τον Σεπτέμβρη στη διοργάνωση, με στόχο την επιστροφή της γαλανόλευκης στις επιτυχίες.

Ακόμη και να πουν το «ναι» και οι τρεις, οι Σωτήρης Μανωλόπουλος, Σάββας Καμπερίδης και Ισίδωρος Κουτσός που είναι ήδη στο team, θα παραμείνουν, με την Εθνική ομάδα να παρουσιάζεται -θεωρητικά πάντα- πανίσχυρη έξω από τις τέσσερις γραμμές, με την ελπίδα βέβαια να είναι το ίδιο δυνατή και εντός παρκέ.

Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ιστορία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αν ο «Greek Freak» θα πάρει τελικά το ΟΚ από τους Μπακς για να δώσει το παρών στο Eurobasket. Αν συμβεί αυτό και με δεδομένο ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πρώτης γραμμής αναμένεται να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη, καταλαβαίνει κανείς πως η Εθνική θα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα τον Σεπτέμβρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ