Ιτούδης: «Μίλησα με Μπαρτζώκα, Σφαιρόπουλο, Πρίφτη – Θετική η ανταπόκριση του Αντετοκούνμπο»

Ιτούδης: «Μίλησα με Μπαρτζώκα, Σφαιρόπουλο, Πρίφτη – Θετική η ανταπόκριση του Αντετοκούνμπο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε ως προπονητής της Εθνικής ομάδας δηλώνοντας πως είναι τιμή και υποχρέωση για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της Εθνικής πριν τον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Μ. Βρετανία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε τα εξής:

«Ο πρόεδρος προσπάθησε να με κάνει να συγκινηθώ. Η τιμή είναι μεγάλη. Δεν είμαι των πολλών είμαι και εγώ περήφανος που είμαι εδώ με όλους τους συνεργάτες να ηγηθούμε αυτής της προσπάθειας.  Μέσα σε 6-7 μέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε να γνωρίσουμε.  Ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας. Θα προετοιμαστούμε για το Ευρωμπάσκετ.

Το ποιος είναι εδώ είναι πολύ σημαντικό. Οφείλουμε να αφουγκραστούμε τους παίκτες και το πιο σημαντικό ήταν να κατανοήσουμε τα προσωπικά τους θέματα. Η ΕΟΚ είναι ενήμερη για το θέμα Αντετοκούνμπο. Η ανταπόκριση είναι θετική. Ας περιμένουμε λιγάκι.

Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη χώρα να ηγείται σε άλλο τομέα. Είναι τιμή και υποχρέωση.

Επικοινώνησα μόνο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Θα βρεθούμε με τον Δημήτρη Πρίφτη και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Δεν περισσεύει κάνεις προπονητής. Και λόγω της δουλειάς μας σε συλλογικό επίπεδο δεν μπορούν να είναι εδώ παρόντες. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ προπονητών. Όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κανενός η άποψη, η συμβολή, δεν περισσεύει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ