Σπρίντζιος: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Σπρίντζιος: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Για την μέτρια πορεία της Εθνικής Εφήβων μίλησε ο Μιχάλης Σπρίντζιος που υποστήριξε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αδικεί τον εαυτό του.

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε χτες από την Ιταλία και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-16 στο Eurobasket που διεξάγεται αυτές τις μέρες.

Τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αδικεί τον εαυτό της και ότι στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Βόρεια Μακεδονία παίζεται η παραμονή της εθνικής μας στην κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: «Πρώτη» για… Antetokounbros και Ντόρσεϊ στην Εθνική (Pics)

Αναλυτικά είπε:

«Τι μπορούμε να πούμε; Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτή είναι η αλήθεια», λέει για να συμπληρώσει: «Θέλαμε αυτό το παιχνίδι, θέλαμε αυτή νίκη, αλλά δεν μπορέσαμε να την πάρουμε».

Για τον ίδιο το πρόβλημα ξεκίνησε από την άμυνα: «Ειδικά σε κάποιες άμυνες ένας εναντίον ενός είχαμε πρόβλημα κάποιες στιγμές και μας στοίχισε αρκετά. Δεχθήκαμε πόντους που δεν έπρεπε. Από την άλλη, κάποιοι παίκτες της Ιταλίας που δεν τους περιμέναμε μας έκαναν ζημιά. Ουσιαστικά το διάστημα που μας στοίχισε ήταν το τρίτο. Χάσαμε όλο το τρίτο δεκάλεπτο. Αδικούμε τους εαυτούς μας…»

Υπάρχει όμως και συνέχεια, όσο δύσκολη ψυχολογικά κι αν είναι. Ο σημερινός αγώνας με τον ηττημένο του παιχνιδιού Ισπανία – Βόρεια Μακεδονία αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς η ομάδα που θα νικήσει παραμένει την κατηγορία: «Αν υπάρχει όρεξη; Αυτή τη στιγμή, η στενοχώρια είναι μεγαλύτερη. Δεν τίθεται όμως καν τέτοιο θέμα. Υπάρχει ένα παιχνίδι σημαντικό, πρέπει να παίξουμε, πρέπει να βρούμε τον καλό μας αυτό και να πάρουμε τη νίκη, γιατί παίζεται και μια κατηγορία πλέον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ