Σκαριόλο: «Kρίμα που ο Γιουλ δεν θα απολαύσει το Eurobasket»

Σκαριόλο: «Kρίμα που ο Γιουλ δεν θα απολαύσει το Eurobasket»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ που θα τον κρατήσει εκτός Eurobasket 2022.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έχασε έναν ακόμη βασικό παίκτη του, τον Σέρχιο Γιουλ, στην εθνική Ισπανίας, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Eurobasket. Ο Ιταλός προπονητής της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας έγραψε στο Twitter για τον 34χρονο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Μεγάλο κρίμα που ο Γιουλ δεν θα μπορέσει ν’ απολαύσει το Eurobasket.

Οι ηγετικές ικανότητές του αποτελούν παράδειγμα και η βοήθειά του προς τους νέους είναι… αξεπέραστη. Έχουμε σχεδόν μια ολόκληρη ομάδα εκτός, αλλά συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε. Η οικογένεια ποτέ δεν τα παρατάει και σίγουρα δεν θα τα παρατήσει και τώρα!».

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – «Ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό» (vids)

Ο Γιουλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα της «Φούρια Ρόχα» με την Ισλανδία χθες (24/8), στο οποίο οι Ισπανοί έκαναν επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 87-57 εντός έδρας, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Ο Γιουλ υποβλήθηκε σε εξετάσεις σήμερα το πρωί (25/8).

Αν και τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, ο μυικός τραυματισμός τον εμποδίζει να ενισχύσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2019 στο Eurobasket.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ