Μπλάζιτς: «Σερβία, Ελλάδα και Σλοβενία έχουν τους καλύτερους παίκτες»

Μπλάζιτς: «Σερβία, Ελλάδα και Σλοβενία έχουν τους καλύτερους παίκτες»

Ο Μπλάζιτς σε συνέντευξη του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα εκθειάζοντας το ρόστερ της μαζί με αυτά της χώρας του Σλοβενίας και της Σερβίας

Το Eurobasket 2022 είναι και επίσημα γεγονός έχοντας ανοίξει τις πόρτες του εδώ και λίγες ώρες με το επίπεδο να είναι το υψηλότερο των τελευταίων ετών όπως λένε πολλοί από τους συμμετέχοντες με πιο πρόσφατο τον Γιάκα Μπλάζιτς της Σλοβενίας.

Ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ σε δηλώσεις του στο «Mozzart Sport», εκθείασε την Εθνική Ελλάδος όπως και τις αντίστοιχες ομάδες της Ελλάδας και της Σερβίας αναφέροντας πως έχουν τους καλύτερους παίκτες στα ρόστερ τους επισημαίνοντας πως και υπόλοιπες Εθνικές έχουν πολύ καλά σύνολα.

Διαβάστε επίσης: Βοσνία-Ουγγαρία 95-85: Νίκησαν οι Βόσνιοι με ηγέτη τον Νούρκιτς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπλάζιτς:

«Για μένα η Σερβία, η Ελλάδα και η Σλοβενία έχουν τους καλύτερους παίκτες στα ρόστερ τους. Φυσικά και άλλες ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν καλά» χρίζοντας ταυτόχρονα το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ως το πιο δύσκολο της τελευταίας 20ετίας.

Θα είναι πραγματικά σπουδαίο, για όλους τους παίκτες και για όσους από εμάς μπορεί να μην είμαστε σε αυτό το επίπεδο του ΝΒΑ όπως ο Λούκα Ντόντσιτς ή ο Νίκολα Γιόκιτς, να έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για την τιμή της εθνικής ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ