Εκτός και με την Ιταλία Παπαγιάννης-Κώστας Αντετοκούνμπο

Εκτός και με την Ιταλία Παπαγιάννης-Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναμένεται να είναι εκτός και στο παιχνίδι με την Ιταλία για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Η Εθνική Ελλάδος μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Κροατίας ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι της στο φετινό Eurobasket όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα 3 Σεπτεμβρίου στις 22:00 την οικοδέσποινα Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Ιτούδης θα στερηθεί για ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες των Παπαγιάννη – Κώστα Αντετοκούνμπο καθώς αποφασίσθηκε πως δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αγωνιστούν και έτσι θα προφυλαχθούν και αυτή τη φορά.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη Βρετανία – Κροατία 65-86: Της έκανε πλάκα…

Επομένως για ακόμα μια φορά ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρέπει να βγάλει άσους από το μανίκι του όπως έκανε στην αναμέτρηση με την Κροατία όπου χρησιμοποίησε χαμηλό σχήμα και έδωσε για πολλή ώρα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον ρόλο του Σέντερ.

Με αυτά τα προβλήματα λοιπόν καλείται η Εθνική μας να αντιμετωπίσει την Ιταλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να κάνει το 2/2 και να πιάσει για τα καλά την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ