Καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική, έβαλε 60 πόντους!

Καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική, έβαλε 60 πόντους!

Η Εθνική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστική και πέτυχε 60 πόντους, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 99 πόντους στο ενεργητικό της.

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ισοπέδωσε τους αντιπάλους του και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 41 πόντους, η Εθνική ομάδα επικράτησε με 99-79 της Ουκρανίας και έκανε το «4 στα 4» στον όμιλο του Eurobasket.

Η γαλανόλευκη στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα απέναντι στους Ουκρανούς, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστική και έφτασε μια ακόμα νίκη, χαρίζοντας μάλιστα και θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο Mediolanum Forum.

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν: Ποιά νούμερα πήραν Κάνααν, Μπολομπόι, Πίτερς και Μπλακ…

Η Εθνική ομάδα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε βάλει 39 πόντους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και πέτυχε 60 πόντους, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 99 πόντους στο ενεργητικό της. Εβαλε 32 στο τρίτο δεκάλεπτο και 28 στο τέταρτο, με τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη να ισοπεδώνουν τους Ουκρανούς και να φτάνουν σε μια σπουδαία νίκη.

Εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διψήφιο αριθμό πόντων είχαν επίσης οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νικ Καλάθης, που πέτυχαν από 13 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ