Παπανικολάου: «Euroleague και FIBA μας αναγκάζουν να γίνουμε… λάστιχο»

Παπανικολάου: «Euroleague και FIBA μας αναγκάζουν να γίνουμε… λάστιχο»

Αλήθειες από τον Κώστα Παπανικολάου μετά την πρόκριση της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ.

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Εθνικής επί του Βελγίου και την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ ο Κώστας Παπανικολάου καυτηρίασε την κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Υποκλίθηκε στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (0-2)

Όσα είπε ο Παπανικολάου:

Για το ματς: «Αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτό το παράθυρο η ομάδα έπαιξε με δύο ομάδες που είχαν το ίδιο ρόστερ με το καλοκαίρι καταλαβαίνει κάποιος. Είναι δύσκολο να βρεθείς και να παίξεις σε δύο ματς. Για αυτό είναι σημαντικό και αξίζουν συγχαρητήρια. Και το λέω τώρα που κερδίσαμε. Δεν είναι ότι αν χάσουν σε ένα παράθυρο δεν κάνουν και σήμερα κάνουν. Ας κάτσουν κάτω οι αρμόδιοι και να δουν το καλό του μπάσκετ. Είναι άδικο για αυτά τα παιδιά».

Για την κατάσταση που επικρατεί με Euroleague και FIBA: «Μας βάζουν σε μια κατάσταση να γίνουμε λάστιχο Euroleague και FIBA να παίξουμε εδώ, μετά να πάμε Μόναχο και ο προπονητής μαζί. Θα το κάνουμε αλλά δεν γίνεται. Δεν είναι δυνατόν».

Για την παρουσία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Δεν δει σημασία αν θα είναι ο Καλάθης, ο Σλούκας, ο Αντετοκούμπο. Το θέμα είναι να είναι εκεί η Εθνική ομάδα. Αυτή η ομάδα μας έβγαλε από την αφάνεια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ