Ομπράντοβιτς: «Ψευδές ότι δεν άφησα τον Παπαπέτρου να παίξει με την Ελλάδα»

Ομπράντοβιτς: «Ψευδές ότι δεν άφησα τον Παπαπέτρου να παίξει με την Ελλάδα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ήταν εκείνος που δεν επέτρεψε στον Ιωάννη Παπαπέτρου να μην αγωνιστεί στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου με την Εθνική.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε θέση για το θέμα της μη συμμετοχής του Ιωάννη Παπαπέτρου με την Εθνική Ελλάδας στα πρόσφατα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο τεχνικός της Παρτιζάν, διέψευσε τις φήμες που έλεγαν πως εκείνος δεν επέτρεψε στον διεθνή φόργουορντ να παίξει με την «επίσημη αγαπημένη», λέγοντας μάλιστα πως ο Παπαπέτρου ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό ζήτημα υγείας.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα καλύτερος μετά το Μουντιάλ

Αναλυτικά όσα είπε ο Ομπράντοβιτς:

«Όπως γίνεται πάντα, όταν έρχονται τα προκριματικά των εθνικών ομάδων όλοι μιλούν γι’ αυτά. Πριν, κανείς δεν αναφέρεται σ’ αυτά και τώρα που πέρασαν όλοι τα ξεχνούν. Αυτό διαρκεί όσο είναι τα παιχνίδια.

Λυπάμαι πολύ που έρχονται άνθρωποι που δεν έχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, όπως ότι εγώ δεν επέτρεψα στον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίξει με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Φυσικά αυτό είναι απολύτως ψευδές. Μάλιστα, είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να δει τον γιατρό του.

Από ‘κει και πέρα, είναι γνωστή η άποψή μου ότι είμαι πάντα υπερήφανος για την εθνική ομάδα και πως πάντα λέω στους παίκτες μου ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από τη συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου. Και δεν το λέω μόνο για τη Σερβία, αλλά για όλες τις χώρες.

Ξέρουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια τα παιχνίδια της Euroleague συμπίπτουν με αυτά των εθνικών ομάδων και κάθε φορά νιώθουμε έκπληκτοι που συμβαίνει αυτό. Είμαι έτοιμοι να μιλήσουμε γι’ αυτό, αλλά όταν τελειώνει όλο αυτό, κανείς δεν νοιάζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ