Η Σερβία και τα τελευταία εισιτήρια για το Μουντομπάσκετ

Η Σερβία και τα τελευταία εισιτήρια για το Μουντομπάσκετ

Η Σερβία θέλει τη νίκη απέναντι στην Εθνική μας ομάδα στη σημερινή αναμέτρηση στα Λιόσια για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ για να ξεμπερδεύει με την υπόθεση πρόκριση, ενώ ακόμα 2 εισιτήρια στην ευρωπαϊκή ζώνη ψάχνουν κάτοχο.

Η Ελλάδα υποδέχεται σε λίγη ώρα (19:00) στο κλειστό των Λιοσίων την εθνική ομάδα της Σερβίας για την προ-τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι έως και μονόπλευρο, καθώς οι Σέρβοι είναι εκείνοι που χρειάζονται τη νίκη για την πρόκριση, μιας και η «γαλανόλευκη» έχει ήδη προκριθεί.

Οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί από την Ευρώπη: Λετονία, Γερμανία, Φινλανδία, Ιταλία, Σλοβενία, Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Λιθουανία.

Η κατάσταση του ομίλου:

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Μαρσέλο!

Όμιλος I:

Λετονία 7-1
Σερβία 5-3
Ελλάδα 5-3
Τουρκία 3-5
Βέλγιο 3-5
Μεγάλη Βρετανία 1-7

Ένα εισιτήριο απομένει. Ελλάδα και Λετονία έχουν ήδη προκριθεί, ενώ Σερβία, Τουρκία και Βέλγιο μάχονται για την τρίτη θέση. Η Σερβία θα προκριθεί με μία νίκη ή αν το Βέλγιο χάσει. Το Βέλγιο δεν μπορεί να προκριθεί στο Game 11 των προκριματικών, ενώ θα αποκλειστεί αν χάσει ή αν κερδίσει η Σερβία. Η Τουρκία και η Μεγάλη Βρετανία από την άλλη έχουν αποκλειστεί.

Όμιλος Κ:

Γαλλία 9-2
Λιθουανία 9-2
Μαυροβούνιο 6-5
Βοσνία 6-5
Ουγγαρία 5-6
Τσεχία 3-8

Στον όμιλο Κ ενώ οι πιθανότητες ήταν να «καθαρίσει» και το τελευταίο εισιτήριο από εχθές, το Μαυροβούνιο δεν κατάφερε να νικήσει τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη κι έτσι τα πράγματα παραμένουν ανοιχτά. Η Γαλλία κα η Λιθουανία έχουν ήδη προκριθεί και το Μαυροβούνιο, η Βοσνία και η Ουγγαρία θα παλέψουν για την τρίτη θέση.

Όμιλος L:

Ισπανία 8-1
Ιταλία 7-2
Γεωργία 5-4
Ισλανδία 4-5
Ουκρανία 3-6
Ολλανδία 0-9

Ισπανία και Ιταλία έχουν προκριθεί. Η Ολλανδία έχει ήδη αποκλειστεί. Γεωργία, Ισλανδία και Ουκρανία θα διεκδικήσουν την τελευταία θέση στα τελικά, στην 12η αγωνιστική.

12η αγωνιστική:

Γεωργία-Ισλανδία (18:00, 26/02)
Ουκρανία-Ολλανδία (18:00, 26/02)
Ισπανία-Ιταλία (19:00, 26/02)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ