Εβγαλε το… καπέλο στην Ελλάδα ο Πέσιτς: «Συγχαρητήρια, έδειξε χαρακτήρα»

Εβγαλε το… καπέλο στην Ελλάδα ο Πέσιτς: «Συγχαρητήρια, έδειξε χαρακτήρα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ελλάδα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Με τον Ρογκαβόπουλο να… οργιάζει, η Ελλάδα έριξε στο καναβάτσο τη Σερβία (97-92).

Η γαλανόλευκη επικράτησε των «Πλάβι», με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να στάζει μέλι για τους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Τι αποφάσισε ο Μίτσελ για το ντέρμπι

Ο προπονητής των Σέρβων μοίρασε συγχαρητήρια, ενώ στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η Ελλάδα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί, ελέγξαμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και ξεκινούσαμε από την άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δυσκολέψαμε τις διεισδύσεις τους, δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ένα εντελώς νέο παιχνίδι. Χάσαμε τον Γιόβιτς, μας έλειψε η εμπειρία του και μας στοίχισε. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, έδειξε χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία και δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Κάθε λεπτό που περνούσε αποκτούσαν και περισσότερη αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», τόνισε ο Πέσιτς.

Από την πλευρά του, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε: «Ήταν μια σκληρή ήττα για μας. Είχαμε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο παίζαμε καλή άμυνα και ελέγχαμε το ματς, ενώ στο δεύτερο χαλαρώσαμε, δώσαμε αυτοπεποίθηση στην ελληνική ομάδα και επέστρεψε στο παιχνίδι. Όταν αποκτάς αυτοπεποίθηση και παίζεις μπροστά στο κοινό σου, τότε είναι δύσκολο να σταματήσεις μια ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ