Τανούλης: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον»

Τανούλης: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον»

Για την παρουσία του στην Εθνική, αλλά και για το μέλλον που έχει αυτή η ομάδα, μίλησε ο Γιώργος Τανούλης.

Η Εθνική Ελλάδος δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λετονία, αλλά όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Τανούλης αυτή η ομάδα έχει μέλλον.

Παράλληλα, ο νεαρός φόργουορντ αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του έδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αλλά και στο όνειρό του που είναι να πάει σε ένα μεγάλο τουρνουά με τη «γαλανόλευκη».

Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τανούλης:

«Το πρώτο παιχνίδι με την Εθνική Ανδρών σημαίνει πολλά για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ τον κόουτς Μανωλόπουλο γιατί μπορεί να μην έχω πολύ χρόνο στην ομάδα μου, αλλά εκείνος με πίστεψε και με κάλεσε. Ελπίζω να τον δικαίωσα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα να παίξω, με βοήθησε ψυχολογικά και το τρίποντο που πέτυχα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Είμαστε μια εβδομάδα μαζί, μας έλειψαν οι αυτοματισμοί, αλλά είχαμε θέληση και παρότι βρεθήκαμε πολλές φορές πίσω με διαφορά, παλέψαμε ως το τέλος. Το όνειρό μου είναι κάποια στιγμή στην καριέρα μου να πάω σε μια μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική ομάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γυρίσω στην Πάτρα για να συνεχίσω τη δουλειά και να γίνω καλύτερος. Πολλοί δεν πιστεύουν σε αυτή τη γενιά, λένε πως δεν υπάρχουν νέοι παίκτες, αλλά εγώ πιστεύω πως με τον τσαμπουκά και με τη δουλειά μας μπορούμε να τους διαψεύσουμε. Κάναμε δύο καλές εμφανίσεις και πιστεύω σε αυτή τη γενιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ