Κατάταξη FIBA: Σταθερά ένατη η Εθνική – Τι σημαίνει για το Μουντομπάσκετ (pic)

Κατάταξη FIBA: Σταθερά ένατη η Εθνική – Τι σημαίνει για το Μουντομπάσκετ (pic)

Στην ένατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIBA, παρέμεινε η Ελλάδα και είναι πολύ πιθανό να είναι επικεφαλής ομίλου στο Μουντομπάσκετ. Καμία αλλαγή στην πρώτη δεκάδα της λίστας.

Σταθερά στην ένατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIBA, παραμένει η Εθνική Ελλάδος Ανδρών.

Δεν πραγματοποιήθηκε καμία μετάβαση στη λίστα των ομάδων που απαρτίζουν την πρώτη δεκάδα της κατάταξης. Αυτό σημαίνει πως με αυτή τη σειρά δυναμικότητας θα μπουν οι κορυφαίες ομάδες του κόσμου στην κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα γίνει στις 29 Απριλίου στο Αρανέτα Κολιζέουμ, στη Μανίλα, που αποτελεί ένα από τα γήπεδα που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες στις Φιλιππίνες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις με τον Σαμασέκου, το πρόγραμμα του Χάμες, το ρεπό του Μίτσελ και οι επιλογές ενόψει ΑΕΚ

Η ένατη θέση της Εθνικής, σε συνδυασμό με τον σοκαριστικό αποκλεισμό της Αργεντινής (που την φέρνει ως Νο 8 στο Παγκόσμιο Κύπελλο), σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό η «γαλανόλευκη» να είναι επικεφαλής ενός εκ των 8 ομίλων της διοργάνωσης, αποφεύγοντας έτσι ισχυρούς αντιπάλους στην πρώτη φάση.

Την πρώτη θέση συνεχίζει να καταλαμβάνει η Ισπανία, νικήτρια και του προηγούμενου Μπουντομπάσκετ και του πρόσφατου Eurobasket, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Αμερικάνοι και στην τρίτη οι Αυστραλοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ