Τζέραρντ σε Μπέλιγχαμ: «Είσαι πιο μπροστά απ’ ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία σου» (vid)

Τζέραρντ σε Μπέλιγχαμ: «Είσαι πιο μπροστά απ’ ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία σου» (vid)

Ο Θρύλος της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας, Στίβεν Τζέραρντ έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού άσου Τζουντ Μπέλιγχαμ τονίζοντας ότι είναι πιο μπροστά από εκείνον στην ηλικία του.

Η Αγγλία επικράτησε της Ουκρανίας εντός έδρας με 2-0 για τα προκριματικά του Euro και πλέον μετράει 6 βαθμούς στον όμιλο της έχοντας το απόλυτο (με νίκη μάλιστα στην 1η αγωνιστική κόντρα στην Ιταλία εκτός έδρας). Εκ των πρωταγωνιστών κόντρα στους Ουκρανούς ήταν αδιαμφισβήτητα ο νεαρός άσος της Ντόρτμουντ Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον Στίβεν Τζέραρντ μάλιστα να εκθειάζει μετά το ματς τον 19χρονο άσο.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Δεν θα παίξει τον ρόλο του κομπάρσου

Ο Θρύλος της Εθνικής Αγγλίας και τις Λίβερπουλ είπε για τον Μπέλιγχαμ συγκεκριμένα πως είναι πιο μπροστά κι από τον ίδιο στην ηλικία του.

«Άκουσε με, είσαι πιο μπροστά απ’ ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία σου, άρα βρίσκεσαι στην σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Τζέραρντ στην αγγλική τηλεόραση με τον Μπέλιγχαμ να λέει για τον Στιβ πως: «Tα πράγματα που μπορούσε να κάνει ο Στίβι, ο τρόπος που μπορούσε να κουβαλήσει μία ομάδα, ο τρόπος που μπορούσε να νικήσει ένα παιχνίδι, μπορούσε να κάνει να τα πάντα ως μέσος. Είναι χαρά μου να στέκομαι δίπλα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ