Άρης: Δεν θα παίξει τον ρόλο του κομπάρσου

Άρης: Δεν θα παίξει τον ρόλο του κομπάρσου

Πολύ σωστά αποφάσισαν οι κιτρινόμαυροι να παραβρεθούν στη σημερινή (27/3) σύσκεψη με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να περάσουν με επιχειρήματα στην αντεπίθεση, μετά τα όσα γίνονται εναντίον τους.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μπορεί να μη βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς ταξίδεψε στις ΗΠΑ για επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Άρης δεν θα εκπροσωπηθεί στη σημερινή (27/3) σύσκεψη που θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ.

Μετά την απίστευτη αποκάλυψη του αρχιδιαιτητή Μπένετ, με την επιστολή που έστειλε στη Super League, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος επιθυμούσε την παρουσία και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, δηλαδή και του Άρη και του Βόλου, οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση.

Αρχικά με τη δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη κατά τη διάρκεια της χθεσινής (26/3) ημέρας, αλλά και με τη απόφαση των κιτρινόμαυρων να εκπροσωπηθούν, τελικά, στη σημερινή συνάντηση, με τον νομικό Παναγιώτη Μπιλίρη, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Πρόκειται, άλλωστε, για τον δικηγόρο που κέρδισε τις πρόσφατες υποθέσεις του Άρη στο CAS.

Πολύ σωστά αποφάσισε ο Άρης να παραβρεθεί στη σημερινή συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ. Κανείς, άλλωστε, δεν έχει το δικαίωμα να του απαγορέψει, γιατί είναι από τις ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον, καθώς διεκδικεί τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι κιτρινόμαυροι δεν αναμένεται, απλά, να παραστούν στη συγκεκριμένη σύσκεψη έχοντας «διακοσμητικό» ρόλο, αλλά θα μιλήσουν με πρόσωπα και ονόματα. Για τα όσα γίνονται εναντίον τους και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τα τραγικά διαιτητικά λάθη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος και θα πρέπει να πάει στη σύσκεψη για να δώσει να αντιληφθούν οι άνθρωποι της ΕΠΟ αλλά και ο αρχιδιαιτητής Μπένετ ότι δεν πάει άλλο. Ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση εναντίον του. Ακόμα, θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από τον κ. Μπαλτάκο, για όσα ανέφερε στην επιστολή του προς τη Super League o Μπένετ.

Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει με το «έτσι θέλω» την παρουσία μιας ομάδας που έχει κάθε δικαίωμα να προασπίσει τα συμφέροντα της, σε μια τόσο κρίσιμη σύσκεψη. Εκτός και αν λέει ψέματα ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ, στην επιστολή που έστειλε στη Super League…

Έγινε ξεκάθαρο και από τη χθεσινή δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη, που ζήτησε την άμεση παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, ότι ο Άρης δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει τον ρόλο του «κομπάρσου» στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Αντίθετα, θα πρωταγωνιστήσει στις αντιδράσεις, προκειμένου να διεκδικήσει, μεταξύ άλλων, τη δίκαια και χωρίς διαιτητικά λάθη αντιμετώπιση του στη συνέχεια των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ