Πέσιτς: «Δε θα πάρουμε ξένο στη Σερβία – Θα δούμε για τον Γιόκιτς»

Πέσιτς: «Δε θα πάρουμε ξένο στη Σερβία – Θα δούμε για τον Γιόκιτς»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Εθνικής Σερβίας για τους τραυματίες και τις προσθήκες.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για την Εθνική Σερβίας και τα σχέδια του με τους «πλάβι» ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Πέσιτς αναφέρθηκε στον Νικόλα Γιόκιτς και στο αν θα ενισχύσει την Εθνική του ομάδα τονίζοντας τα εξής: «Θα δούμε πόσο μακριά θα φτάσει στα playoffs του ΝΒΑ. Ο Νίκολα είναι χαρούμενος στην εθνική ομάδα, θέλει να παίξει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» για Μπαλτάκο: «Είναι ξεγραμμένος – Του είπα ότι άμα τον δω δεν θα περάσει καλά» (vid)

Όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και τους τραυματισμούς είπε: «Δεν θα έχουμε πολύ σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το Ευρωμπάσκετ. Ο Αβράμοβιτς χάνει τη σεζόν αλλά ελπίζει να προλάβει το Παγκόσμιο. Ο Λούτσιτς σίγουρα δεν θα είναι στην ομάδα και δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντικός είναι. Ελπίζω να μην έχουμε άλλες απώλειες».

Ο τεχνικός των Σέρβων παράλληλα προανήγγειλε τις επιστροφές των, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ενώ είπε επίσης πως η ομάδα δε χρειάζεται ξένους στο ρόστερ της αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Κέβιν Πάντερ.

«Δεν πρόκειται να συμβεί. Αν καλέσουμε τον Πάντερ, θα πρέπει να καλέσουμε και κάποιον από τον Ερυθρό Αστέρα για να μην υπάρξει διαμάχη (γέλια). Ελπίζω να μην χρειαστούμε ξένους στην ομάδα, αλλά δεν το αποκλείω για το μέλλον», είπε χαριτολογώντας ο Πέσιτς κλείνοντας την… πόρτα στην ξένη ενίσχυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ