«Βόμβες» για Μπαλτάκο: «Είναι ξεγραμμένος – Του είπα ότι άμα τον δω δεν θα περάσει καλά» (vid)

«Βόμβες» για Μπαλτάκο: «Είναι ξεγραμμένος – Του είπα ότι άμα τον δω δεν θα περάσει καλά» (vid)

Τρομερές αποκαλύψεις για τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο - «Τον έδιωξα δεν ήθελα να τον βλέπω, ήταν όλα καθοδηγημένα»

Ο Τάκης Μπαλτάκος εκτέθηκε για ακόμη μια φορά ανεπανόρθωτα, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Λευτέρης Σούμποτιτς, «ξεμπροστιάζει» τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ για το ποιόν του ως άνθρωπος, αλλά και για όλα όσα συνέβησαν το 1999 στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην προπονητής του τριφυλλιού, αλλά και του Ολυμπιακού και του Άρη μίλησε για την… περιπέτεια του στους πράσινους, αλλά και για όλη την καριέρα του στο «Trace ‘N Chase» και στάθηκε στο χοντρό επεισόδιο με τον Μπαλτάκο, αλλά και όσα έγιναν στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, ο Σούμποτιτς προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις υπογραμμίζοντας ότι όλα ήταν καθοδηγημένα από τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος έλεγε πως κάνει κουμάντο εκείνος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και όχι οι Γιαννακόπουλοι, ενώ είναι αυτός που προκάλεσε το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, με τον Ντίνο Ράτζα.

Μάλιστα, ο Σούμποτιτς δεν ήθελε καν να πει το όνομα του στη συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά «Αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει για μένα. Είναι ξεγραμμένος. Εγώ τον έδιωξα και δεν ήθελα να τον βλέπω, του έστειλα και το μήνυμα, ότι άμα τον δω δεν θα περάσει καλά και ευτυχώς δεν τον είδα».

Για την ιστορία ο Σούμποτιτς εκείνη τη σεζόν αποχώρησε στο φινάλε της, μετά από συνομιλία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, όμως ο Μπαλτάκος υποκίνησε τα πάντα, διότι ήθελε άλλον προπονητή και γενικότερα είχε λόγους που έκανε ότι έκανε, μιας και είχε ρόλο στον Παναθηναϊκό.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Είχα δίπλα μου δύο συνεργάτες που ήξεραν πολύ καλά πως λειτουργεί ο Παναθηναϊκός, ο Παπαχατζής και ο Μηνάς Γκέκος, οπότε εκείνη τη στιγμή μπορεί να σε πιάσει τρέλα, να κάνει οτιδήποτε. Ξέραμε ότι όλα αυτά ήταν καθοδηγημένα και το ήξερα εγώ μετά γιατί έγινε αυτό και ηρέμησα. Άμα ήταν η αντίδραση κάποιων τρελαμένων που αγαπάνε υπερβολικά την ομάδα θα έλεγα εντάξει σήκω φύγε, αλλά επειδή ξέραμε ποιος το έκανε και γιατί το έκανε. Τι να κάνω. Δεν θα πω ποιος, δεν θα το κάνω διαφήμιση γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει για μένα. Είναι ξεγραμμένος. Εγώ τον έδιωξα και δεν ήθελα να τον βλέπω, του έστειλα και το μήνυμα, ότι άμα τον δω δεν θα περάσει καλά και ευτυχώς δεν τον είδα».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, πήρε τον λόγο ο Βασίλης ο Σκουντής που έκανε τη συνέντευξη στον Λευτέρη Σούμποτιτς και αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που είχε γίνει αυτό το χοντρό επεισόδιο είναι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ενώ τόνισε ότι είχαν όλη τη χρονιά μια αντιπαράθεση.

Ο Σούμποτιτς συνέχισε λέγοντας για τον Μπαλτάκο: «Αυτός ήθελε κάποιον άλλον προπονητή, και έπαιξε ρόλο και έλεγε ότι εδώ κάνω κουμάντο εγώ και όχι οι πρόεδροι.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σούμποτιτς από το 52:35 και μετά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ