Ξεχωρίζει την Ελλάδα για το Μουντομπάσκετ ο Πέσιτς

Ξεχωρίζει την Ελλάδα για το Μουντομπάσκετ ο Πέσιτς

Ο προπονητής της εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, συμπεριέλαβε την Ελλάδα ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, μίλησε για τον στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, για το πως αισθάνεται που προπονεί τον Νίκολα Γιόκιτς ενώ μιλώντας και για τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει και την Ελλάδα.

«Θέλουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ευρώπη εξασφαλίζει μόνο δυο θέσεις και η Γαλλία έχει δεδομένη την παρουσία της ως διοργανώτρια των Αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπούμε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Η κρίσιμη εβδομάδα του Ολυμπιακού: Το ραντεβού με τον «Παπ», η απόφαση του Σλούκα και ο Μίροτιτς που πλησιάζει στο λιμάνι

Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Υπάρχει η Ελλάδα, η Ισπανία και η Σλοβενία. Το τουρνουά είναι δύσκολο. Αρκεί ένα κακό παιχνίδι και όλα τελείωσαν», είπε αρχικά ο Πέσιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Suddeutsche Zeitung.

Στη συνέχεια αποθέωσε τον Νίκολα Γιόκιτς λέγοντας:

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει. Πέρα από τις εξαιρετικές του ικανότητες, το μεγάλο προσόν του Νίκολα είναι πως μιλάμε για έναν ομαδικό παίκτη, με άψογη συμπεριφορά και μεγάλη προσωπικότητα. Έχω πάει συχνά στο Ντένβερ και το έχω βιώσει εκεί. Επιπλέον, παρουσιάζει μεγάλη συνέπεια, παίζει εκεί επτά χρόνια. Αυτή η συνέπεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα και το έχουμε χάσει στην Ευρώπη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ